logolarge

Verwachten jullie over enkele maanden een baby'tje?
Willen jullie de zwangerschap en geboorte sereen en natuurlijk beleven?
Wil je als partner van een zwangere dit traject intenser mee beleven?
Zwanger na een fertiliteitstraject maar nog steeds angst of twijfel?
Te weinig tijd om een prenatale cursus te volgen maar wil je graag een goede voorbereiding naar de bevalling toe?

dandelion

Waarom een BabyMoon

“Ontspannen bevallen” begint met “Ontspannen zwanger zijn”. In deze tijden van stress en drukke werkdagen komen noch man, noch vrouw genoeg tot rust en relaxatie tijdens een zwangerschap. Net dit is zó belangrijk voor de start van baby’s leven!

Vaak wordt er nog wel met de rust van de aanstaande mama rekening gehouden, maar naar de partner wordt al helemaal niet gekeken. Toch is ook die “mee in blijde verwachting” en is het een hele bijzondere gebeurtenis dit traject mee te ervaren. Hoe mooi kan het zijn als je beiden meer ingespeeld geraakt en als een waar team naar het moment van “Geboorte geven” kan toeleven zonder angst omdat al je vragen beantwoordt zijn alvast?

Bij Babymoon staan we hier garant voor want een meer relaxte papa tijdens dàt moment, maakt dat mama zich meer ontspannen kan tijdens de geboorte en dat komt baby helemaal ten goede!

Voor wie?

Je bent welkom vanaf je prille zwangerschap. Maar het beste trimester om dit te doen is het eerste en tweede trimester. Mocht je niet teveel kwalen hebben, ben je ook welkom wanneer je in het derde trimester zit. We werken met koppels dus indien je opweg bent om alleenstaande moeder te worden willen we wel vragen om iemand mee te nemen die je tijdens de bevalling begeleidt.

Buik

Programma

Dag 1

Op dag 1 komen jullie rond de middag toe en maken we kennis bij een koffie/thee moment met een stukje taart. Onze 1ste samenkomst bepaald deels mee het verdere verloop van onze 3daagse. Naargelang de behoeften is er een apart of gezamenlijk cirkelgesprek voorzien. Rond 17u gaat het dan richting “Romantic Rooms” met vrije invulling van de avond. Koppel

Dag 2

Dag 2 komen we na een héérlijk ontbijtbuffet met ruime keuze, samen voor een zalige ontspannende workshop. We gaan leren beide partners tot relaxatie en rust te brengen om de zwangerschap “stressless” door te komen. Want een gezonde, ontspannen traject voor beide ouders nu al, zorgt voor meer ontspanning tijdens de geboorte en brengt een rustigere baby mee. Stress en drukte begint in het gezin, hoe klein dat dit ook is, je brengt het mee van je werk en van overal. We léven nu eenmaal tegen de tijd! Wat we nog gaan uitproberen, is communiceren met jullie baby in de taal van je kindje! Ze hebben tijdens hun reis naar geboren worden al veel te vertellen. Om 16u ronden we dag weer af zodat de romantiek weer hoogtij mag gaan vieren! fontijn

Dag 3

Dag 3 gaan we op avontuur met hypnobirthing, net zoals Kate Middelton die deze techniek 3 maal toepaste en de volgende dag er stralend uitzag! Wat heeft dit met hypnose te maken denk je dan? Het antwoord is alles en niets. NIETS omdat het niet gaat om podiumhypnose waarbij men helemaal weg is en men je dingen laat doen waarvan je zelf geen weet hebt, zoals kakelen als een kip of een citroen smakelijk opeten. ALLES omdat het een ontspanningstechniek is om onze angsten los te laten, ons zelfvertrouwen te laten groeien en om in controle te blijven. Beide partners leren het geboorteproces en daardoor wordt het ook makkelijker om op de natuur en zichzelf te vertrouwen. Beide leren ontspanningstechnieken, ademhalingstechnieken, massagetechnieken, enz… om te kunnen gebruiken bij de geboorte van jullie baby. Een actieve rol van de partner komt hierbij heel sterk naar voren, zodoende dat de partner weet hoe zijn/haar zwangere vrouw te ondersteunen en hierdoor een vlottere en minder intense geboorte te bekomen. Want ontspannen bevallen is ook ontspannen geboren worden!

Formules

Voor €599

2x overnachting in 2-persoonskamer
2x ontbijt
2x lunch
Wellnesspakket (optioneel)
2,5 dagen speelse workshop

Voor €699

3x overnachting in 2-persoonskamer
3x ontbijt
2x lunch
Wellnesspakket (optioneel)
2,5 dagen speelse workshop


Welkomstraat 28, 2160 Wommelgem (BE)