logolarge

Verwachten jullie over enkele maanden een baby'tje?
Willen jullie de zwangerschap en geboorte sereen en natuurlijk beleven?
Wil je als partner van een zwangere dit traject intenser mee beleven?
Zwanger na een fertiliteitstraject maar nog steeds angst of twijfel?
Te weinig tijd om een prenatale cursus te volgen maar wil je graag een goede voorbereiding naar de bevalling toe?

dandelion

Waarom op BabyMoon

“Ontspannen bevallen” begint met “Ontspannen zwanger zijn”. In deze tijden van stress en drukke werkdagen komen noch man, noch vrouw genoeg tot rust en relaxatie tijdens een zwangerschap. Net dit is zó belangrijk voor de start van baby’s leven!

Vaak wordt er nog wel met de rust van de aanstaande mama rekening gehouden, maar naar de partner wordt al helemaal niet gekeken. Toch is ook die “mee in blijde verwachting” en is het een hele bijzondere gebeurtenis dit traject mee te ervaren. Hoe mooi kan het zijn als je beiden meer ingespeeld geraakt en als een waar team naar het moment van “Geboorte geven” kan toeleven zonder angst omdat al je vragen beantwoordt zijn alvast?

Bij Babymoon staan we hier garant voor want een meer relaxte papa tijdens dàt moment, maakt dat mama zich meer ontspannen kan tijdens de geboorte en dat komt baby helemaal ten goede!

Voor wie?

Je bent welkom vanaf je prille zwangerschap. Maar het beste trimester om dit te doen is het eerste en tweede trimester. Mocht je niet teveel kwalen hebben, ben je ook welkom wanneer je in het derde trimester zit. We werken met koppels dus indien je opweg bent om alleenstaande moeder te worden willen we wel vragen om iemand mee te nemen die je tijdens de bevalling begeleidt.

Buik

Via de FB pagina ‘BabyMakingCoaching’ kan je alle events, lezingen en webinars terug vinden.

Welkomstraat 28, 2160 Wommelgem (BE)